About

Fenn Norge er offisiell importør og distributør av Fenn Surfski, årer og tilbehør i Norge og Sverige. Fenn Norge drives av 4 entusiaster som padler så ofte de kan. Vi har erfaring med både konkurranser, tur, mosjon og trening, og kan gi råd til alle som ønsker å forsøke seg i en surfski.

Vi er også forhandler av Gara Paddelårer som benyttes av verdens beste padlere. Vi selger også racing/marathon kajakker fra The Kayak Centre.

Vi lagerfører de fleste Fenn Swordfish, Blue-Fin, Glide og Spark, Gara 2 paddelårer og kayak centre Spectra k1 maratonbåter.

Vi kan i mange tilfeller tilby levering av båt på døren og instruksjon/demo som del av handelen. Kontakt oss gjerne for en demo/provpaddling./p> Vi har en lavkost profil basert på nettsalg og personlig service.

Fenn har i mange år vært markedsledende surfski i verden. På alle start og resultatlister fra surfskiløp verden rundt vil du se at Fenn dominerer med de fleste båtene og ofte også de aller beste resultatene. Dette er båter av høy kvalitet med gjennomprøvde løsninger du kan stole på uansett vær og vind. De flotte linjene og god komfort har gjort Fenn til førstevalget for surfskis. Surfski er den perfekte båten for trening og moro, kontakt oss for prøvepadling, eller en prat om kajakk og trening!

Kontakt

Send en epost til Fenn Norge for mer informasjon.